Om mig

Jeg er en kvinde med mange talenter og kompetencer, som har fundet en fantastisk måde at kombinere mine evner til stor hjælp for virksomheder.

Online

Jeg udfører primært opgaver fra mit eget kontor i Stenlille. Jeg udfører opgaverne online på de systemer mine kunder benytter.

En stor fordel for virksomheder, da der ikke behøves kontorplads til mig.

KF3
IMG_20180225_134629

Inde og ude

Da jeg også både fotograferer og filmer, er jeg en del ude enten hos kunder, i naturen eller til begivenheder.

Og tilbage på kontoret for at redigere fotos og klippe film sammen.

 

Løbende samarbejde

Det er en fordel for virksomheder at have et løbende samarbejde med mig. Så ved jeg hvilke opgaver der skal udføres og kender allerede både proceduren og systemerne.

Jeg udfører ofte flere forskellige opgaver, hvilket igen er en fordel for virksomheder, da det er de samme to hænder som sørger for opgaverne.

Header office

Katja Feilberg:

Jeg er en kvinde med mange kompetencer og jeg sørger for at udvikle mig både fagligt og personligt, så jeg hele tiden er med og ikke går i stå. Jeg har taget en del uddannelser og kurser i forbindelse med mit arbejde indenfor det kommunale, det statslige og  det private.

Nu er tiden inde til at være min egen, og den beslutning er jeg virkelig glad og taknemmelig for.

Jeg hjælper små og mellemstore virksomheder med at tage mig af de opgaver som holder en virksomhed kørende og synlig, men som også er tidskrævende. Her er tiden vigtig, og at virksomhederne kan bruge deres tid på netop det de er gode til, og lade mig klare resten.

Udover at være fantastisk på et kontor, er jeg også god bag et kamera og har stor passion for at fotografere. Jeg sælger mine billeder hos flere forskellige firmaer, og vil i fremtiden selv stå for dette salg via en webshop. Jeg har mulighed for at sælge af de eksisterende billeder jeg har, eller tage nye billeder, så I får netop det I har brug for.

Jeg tilbyder også videooptagelser, da levende billeder er blevet en meget vigtig del af virksomheders image. Både på hjemmeside, i markedsføringen og på de sociale medier.

 


5 gode grunde til at vælge mig:

1. Jeg har mange kompetencer og bliver ved med at udbygge dem og lære nyt 

2. Jeg brænder for det jeg tilbyder og giver mig selv 100 %

3. Jeg er utrolig fleksibel og ønsker at indfrie jeres ønsker bedst muligt

4. I betaler kun for den tid jeg arbejder og det er ren kvalitets- og effektivitetstid

5. Jeg ser muligheder og får mange idéer til at gøre jer unikke og synlige


 

Privat:

Jeg bor med min familie i Stenlille, Sjælland, hvor jeg driver min virksomhed fra på nuværende tidspunkt. Jeg arbejder både meget online, men er også ude hos mine kunder efter aftale. Jeg har masser af køretøjer til at komme rundt i hele Danmark, så lad endelig ikke geografien stopper jer.


 

 

 

Udover KelsaVisions har jeg sammen med en samarbejdspartner grundlagt Tid & Balance. Tid & Balance er for dig som er presset, tæt på at blive stressramt, eller allerede er stressramt. For dig som ønsker at komme tilbage på rette spor og leve et liv uden at være presset og stresset det meste af tiden. Det gælder både i dit arbejdsliv og i dit privatliv.

Vi har gratis indhold her på hjemmesiden Tid & Balance og på vores Facebook-side Tid & Balance

Vi har meget mere indhold på vores medlemsside og på den lukkede Facebook-gruppe for vores medlemmer og behandlere.

Vi ønsker enkelhed og overskuelighed og vil gerne samle alt hvad du har brug for på ét sted. Lige nu har vi følgende områder:

Stress – Meditation – Mindfulness – Kost – Motion.

Der vil være mulighed for at læse, lytte og se. Vi har inddelt hvert område i 4 kategorier: Blogindlæg, videoer, E-bøger og lydfiler (ikke under Kost, som har opskrifter).

 

Dette er også en god mulighed for virksomheder med stressramte ledere og medarbejdere.