Det betyder meget når de billeder der er på både virksomhedens hjemmeside, på sociale medier og i anden markedføringsmateriale, er personlige og virkelige billeder af de mennesker som er ansat i virksomheden. Og af de fysiske rammer og de situationer som virksomheden har, både i hverdagen eller til en begivenhed. Det giver en tættere relation mellem virksomheden og deres kunder, og det øger tillliden imellem jer. Det er vigtigt at virksomheden tør stå frem og vise hvem de er, både i ord, billeder og handling.

Det er her jeg kan hjælpe med at få taget præcis de billeder som vil løfte jeres virksomheden online, og hjælpe jer med at skille sig ud af mængden og være unikke. For der er jo kun én af jeres virksomhed, og den skal synliggøres på den helt rigtige måde.

Jeg er amatør fotograf og har været det i mange år. Udover at tage billeder til online markedsføring for virksomheder, tager jeg også billeder af arrangementer, begivenheder eller portrætbilleder, både hos virksomheder og for private, om det er opstillet eller mere naturligt.

Jeg sælger mine naturbilleder hos flere forskellige online firmaer (primært amerikanske), men vil i fremtiden selv stå for dette salg via en webshop, hvor man kan købe mine billeder digitalt eller i fysisk form.

Kontakt mig for at høre mere om fotografering og hvilke billeder jeg allerede har.